Euromillions de loterij van Europa

EuroMillions is wel een van de bekendste Europese Loterij van dit moment. EuroMillions is een Europese loterij welke is gelanceerd op 7 februari 2004 door de Franse Française des Jeux, Spanje Loterías y Apuestas del Estado, en Camelot van het Verenigd Koninkrijk. Op vrijdag 13 februari 2004 werd de eerste trekking gehouden in Parijs. U kunt altijd meespelen voor een minimum jackpot van 15 miljoen euro.

Koop nu een lot voor de Euromillions loterij!

Jackpot & trekkingen 2023

Erg rijk worden met Euromillions

EuroMillions is de eerste Europese loterij die u erg rijk kon maken. Iedere dinsdag en vrijdag is er gegarandeerd een minimum jackpot van €15 miljoen. Als er geen winnaar is, dan kan de prijs na enkele weken oplopen tot wel 45.000.000 euro. Daardoor kan de jackpot van EuroMillions snel stijgen met 55, 75, 100 of zelfs meer dan € 180.000.000!

Laatste resultaten Euromillions

Elke dinsdag en vrijdag, zult u in staat om een ‘live’ uitzending van de Europese loterij Euromillions te zien. De nieuwste Euromillions resultaten worden uitgezonden op kanalen zoals BBC One rond 23:20 lokale tijd. Na de live-uitzending kunt u de meest recente resultaten op de nationale website van de Nationale Loterij vinden.

Winnende nummers Euromillions

De EuroMillions trekking vindt twee keer per week op dinsdag en vrijdag live plaats vanuit de televisiestudio’s van La Française des Jeux in Parijs.

Speciale gelijkspel
Twee keer per jaar is er een speciale EuroMillions Superdraw. Binnen deze loting kan de EuroMillions jackpot verhoogd worden tot een uitzonderlijk hoog en gegarandeerde bedrag van € 100.000.000!

Welke prijzen kunt u winnen als u Euromillions online speelt?

Getallen Geschatte prijs *
5 + JACKPOT!
5 + ± € 400.000, –
5 ± € 50.000 –
4 + ± € 5.000, –
4 + ± € 200, –
4 ± € 100, –
3 + ± € 75, –
3 + ± € 30, –
2 + ± € 25, –
3 ± € 15, –
1 + ± € 12, –
2 + ± € 8, –
2 ± € 4, –
= Star nummer
* De prijs waarde zal iedere trekking anders zijn, afhankelijk van de kaartverkoop en het aantal winnaars die overeenkomen met dezelfde nummers.

Wat is de Euromillions voor loterij?

EuroMillions is een Europese loterij. Het heeft twee trekkingen per week, op dinsdag en vrijdag om ongeveer 9 pm CET. Ticketverkoop sluit ongeveer een half uur voor de trekking en opent weer ongeveer een uur daarna.

Uitbetalingen worden toegekend voor 13 verschillende winnende combinaties. Deze uitbetalingen staan vast, behalve de jackpot; de hoogte van de jackpot begint bij 17 miljoen euro en stijgt afhankelijk van het aantal verkochte tickets. Als er geen jackpotwinnaar wordt gekozen, rolt het geld door naar de volgende trekking voor een nog grotere jackpot, tot een maximum van €250 miljoen.

De grootste gewonnen EuroMillions jackpot tot nu toe was een prijs van 230.000.000 euro, gewonnen op 19 juli 2022.

Als de EuroMillions jackpot op zijn maximum staat en er wordt geen winnaar getrokken, blijft de jackpot staan tot de volgende trekking, maar het geld wordt toegevoegd aan de waarde van de prijs in het volgende niveau naar beneden.

Als dat vier keer gebeurt, zal de hele jackpot worden verdeeld onder de winnaars in het volgende niveau met winnende nummers.

Hoe werkt de EuroMillions Loterij?

Om een EuroMillions jackpot te winnen, moet u zeven getallen correct kiezen: vijf gewone getallen en twee “lucky stars”. De vijf gewone getallen kunnen in elke volgorde staan, net als de twee gelukssterren, maar ze kunnen niet worden gemengd. De gewone nummers liggen tussen 1 en 50, terwijl de Lucky Stars tussen 1 en 12 kunnen liggen.

Meer informatie op europaloterij.nl

Goede doelen Euromillions

Met uw deelname ondersteunt u automatisch veel nationale en internationale goede doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven