Lotto Duitsland

De Duitse Lotto is een populaire Europese Loterij zowel in Duitsland als daarbuiten. Kies uw eigen geluksgetallen om een kans te maken om vele miljoenen euro’s belastingvrij te winnen bij de Duitse Lotto. Iedere woensdag en zaterdag wordt dit mogelijk gemaakt in de Duitse Lotto voor maar € 2,50 per rij (minimale afname is 6 rijen)

Koop nu een lot voor de Duitse Lotto.

Duitse Lotto resultaten en uitslag 2023

Iedere woensdag en zaterdag, kunt u de ‘live’ uitzending van de Duitse Lotto bekijken. De zaterdag trekkingen worden live uitgezonden op de ARD. De woensdag trekking is te zien op ZDF. Na de live-uitzending ziet u de meest recente resultaten op de nationale website van de Duitse lotto.

Welke prijzen kunt u winnen als u meespeelt met de Duitsland Lotto online?
Getallen Geschatte prijs *

  • 6 Correct + S JACKPOT!
  • 6 Reglementair ± € 500.000, –
  • 5 Correct + S ± € 10.000, –
  • 5 Correct ± € 3.300, –
  • 4 Correct + S ± € 190 –
  • 4 Correct ± € 40, –
  • 3 Correct + S ± € 20, –
  • 3 Correct ± € 10, –
  • 2 Correct + S ± € 5, –
  • S = Superster

* De prijs waarde zal elke trekking veranderen, afhankelijk van de kaartverkoop en het aantal winnaars die overeenkomen met dezelfde nummers.

lot kopen voor lotto duitsland

Enorme jackpot prijzen!
Iedere maand kans op een half miljard euro prijzengeld, belastingvrij.

Liefdadigheidsinstellingen en Duitse Lotto
Met uw deelname aan de Duitse Lotto ondersteunt u automatisch veel nationale en internationale goede doelen.

Ontstaan Lotto Germany

Een van de oudste en bekendste loterijen is de Duitse lotto, het spel is bedacht door Lothar Lammers, inderdaad een Duitser. Je speelt mee door 6 getallen te kiezen (of door je computer deze te laten kiezen) uit een getallen reeks van 1 tot en met 49. Je kiest dan ook direct 1 zogenaamde superbal die dan weer kans geeft op de Superjackpot. Rond de 80′ er jaren was deze loterij in Nederland erg populair, vooral omdat de prijzenpot veel groter was dan bij de Nederlandse loterijen. Maar ook tegenwoordig zijn grote prijzen geen uitzondering in de Duitse lotto.

Meespelen en loten kopen

Vooral de mogelijkheid van groepsspelen maken de Duitse lotto uniek in zijn soort, met groepsspelen kun je je winkans aanzienlijk vergroten. Verder is meespelen met de Duitse lotto echt een fluitje van een cent. Via verschillende online aanbieders kun je gewoon vanuit je eigen huiskamer direct meespelen. Op de websites van deze aanbieders kan je je je geluksgetallen zelf invullen of je kunt een keuzen ‘laten maken’ door de computer. En nog mooier is, je mag zelf bepalen met hoeveel rijtjes je meespeelt: 6, 8, 10 of 12. Systematisch spelen is ook een mogelijkheid, iedere mogelijke combinatie van je gekozen getallen komt dan terug.

De trekkingen zijn 2 keer per week: iedere woensdag en iedere zaterdag. En de uitslagen zijn gewoon te volgen via de de Duitse televisie (kanaal 1), maar ook via de Duitse teletekst zijn de uitslagen terug te vinden. Maar ook vindt je alle actuele uitslagen terug op de website van jouw online lotto aanbieder!

Koop nu een lot voor de Duitse Lotto.

Groepsspelen Lotto Duitsland

We noemde het net al even. Je kunt je kans op winst eenvoudig vergroten door mee te doen via groepsspelen. Via groepsspelen krijg je een aandeel in een groot aantal rijen, je betaalt dan alleen voor jouw aandeel in al die rijen. Valt er een prijs op 1 van de rijen waar jij een aandeel in hebt dan krijg je jouw aandeel van die prijs uitgekeerd. Via de verschillende online aanbidders kun je via groepsspelen meedoen met de Duitse lotto. Je hebt dan 1/20 aandeel in 60 rijen, en dat is al mogelijk vanaf $15,12.

Prijzen Lotto 6 aus 49

De Duitse lotto staat bekend om mooie prijzen. Zo kent deze lotto een Superjackpot van €4 miljoen euro. Maar er zijn ook jackpots van €1 miljoen euro en heel veel kleinere prijzen te winnen. Maar wat denk je van de hoofdprijs, die kan echt veel verder oplopen! Er heeft weleens iemand €45,4 miljoen euro gewonnen!

De prijzenpot van de Duitse lotto is vaak veel groter dan menig Nederlandse lotto. Ook is het meespelen net zo simpel als elke andere Nederlandse lotto. En via groepsspelen is de kans op een prijs echt enorm. De bekendste aanbieden van de Duitse lotto is de online aanbieden theLotter. Zeer eenvoudig om mee te spelen, en bovenal veilig en betrouwbaar. Waag vandaag dus nog een gokje in de Duitse lotto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven