Lotto Polen Plus en Ekstra Pensja

Polen kent ook een eigen Nationale Lotto. De Polen spelen ook graag de Lotto loterij. Wil jij zelf ook graag meespelen en ben je niet direct woonachtig in Polen dan kun je toch meespelen via onze loterij partner.

>>> Koop je Lot voor de Poolse loterij voor € 5,80

polska lotto lot kopen

Prijs voor de Poolse Lotte

De prijs van een Lot in de loterij van Polen bedraagt slechts € 5,80. Je speelt dan mee met 4 rijen. De prijs van een rij bedraagt slechts 1,45. De prijzen van de Poolse lotto zijn een stuk lager dan andere Europese landen.

Soorten en trekking Lotto Polen (mini en Plus Lotto)

De Lotto in Polen kent de volgende varianten: Lotto mini, plus en Ekstra Pensja. De trekkingen zijn altijd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Je kiest 6 getallen uit tussen 1 en 49.

 • Lotto
  wyniki z dnia 09-06-15, godz.: 21:40
  2 13 17 32 35 44
 • Lotto Plus
  2 11 13 27 36 38
 • Ekstra Pensja
 • wyniki z dnia 07-06-15, godz.: 21:40
  1 7 17 21 30 1
 • Mini Lotto
 • Multi Mulit

Zoals de naam al doet vermoeden, is het de Poolse nationale loterij, gestart in 1957 en gerund door Totalizator Sportowy. Vroeger heette het Toto Lotek, daarna Duzy Lotek, maar uiteindelijk besloten ze het kort en krachtig te houden tot de Poolse Lotto 2009.

Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de ontwikkeling van sport en de bevordering van lichaamsbeweging voor kinderen en mensen met een handicap. Win-win, u maakt niet alleen kans op geldprijzen, maar helpt ook uw gemeenschap.

Wie kan spelen?

Zolang je ouder bent dan 18 en over alle bewijsstukken beschikt, kun je spelen!

U kunt Polen Lotto-tickets kopen bij geautoriseerde lotto-dealers in Polen via de officiële website.

Wanneer vinden de trekkingen plaats van de Polska lotto?

De trekkingen van de Poolse Nationale Loterij worden drie keer per week getrokken, op dinsdag, donderdag en zaterdag om 9.40 uur CET. Houd er rekening mee dat niet alle tickets binnen 10 minuten na de trekking uitverkocht zullen zijn, dus zorg ervoor dat u uw tickets op tijd bemachtigt.

lot prijs
Het kopen van een loterijticket kost slechts PLN 3 of $ 0,74.

Hoe koop ik een lot?

Om uw loten te betalen, betaalt u eenvoudig op uw eigen geregistreerde online account. Alleen dan kun je je eerste storting doen. Volg de instructies op de officiële Poolse lottowebsite en je bent klaar om je eerste lot te kopen.

kans om te winnen
Kans op het winnen van overeenkomende nummers per bonusniveau
1 1 tot 14.000.000 6
2 1 op 54.000 5
3 1 tot 1.000 4
4 1 tot 60 3
Zijn er koude cijfers of warme cijfers?
Poolse Lotto Winnaars Jazeker! Om je geheugen op te frissen, of voor het geval je deze termen nog niet eerder hebt gehoord, zijn populaire nummers in wezen nummers die meestal op de uitslagdag worden getrokken. Aan de andere kant staan ​​koude nummers die zelden worden getrokken.

Ongeacht welke strategie u persoonlijk gebruikt, deze cijfers kunnen het vermelden waard zijn, omdat ze trends kunnen aangeven waarop u kunt inspelen, of u kunt ze gewoon negeren als u dat niet denkt.

Uitgaven en belastingen in Polen

Alle winsten die u ontvangt, worden in één keer of ineens uitbetaald en u heeft 60 dagen vanaf de trekkingsdatum om uw winst op te eisen en op uw account te laten storten.

Uw bonus is alleen belastbaar als het bonusbedrag hoger is dan PLN 2280 (berekend tegen 10%), aangezien het als inkomen wordt beschouwd.

controleer uw resultaten
Om erachter te komen of je geluksster op dat moment geldig is, kijk je gewoon op de officiële website en kijk je op de resultatenpagina voor de tijd en datum van de trekking. Moge de Force bij je zijn.

>>> Koop je Lot voor de Poolse loterij voor € 5,80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven