Totoloto Portugal

Hoe speel je mee met de Portugese Totoloto online? Speel Totoloto online en maak kans op een Portugese loterij-jackpot! Hoe gaat het in zijn werk? Kies 5 nummers van 1 tm 49 en een extra Número da Sorte tussen de 1-13 en misschien win je wel een fantastische prijs.

Koop een lot >>

  • selectie van 6 tot 11 nummers in het “nummers” -raster, waarbij het aantal weddenschappen / kruisen naar behoren is gemarkeerd in de respectievelijke “Multiples” -set;
  • selectie van 4 nummers, die één keer combineert met elk van de resterende 45 nummers, wat een totaal van 45 weddenschappen oplevert;

Meerdere weddenschappen gaan vergezeld van een enkel kruis in de set van 13 nummers “Lucky Number”.

Kies uw geluktgetallen bij Totoloto

U kunt uw favoriete nummers afspelen, maar als u niet zeker weet welke nummers u moet kiezen, gebruik dan de Quick Pick-functie. De nummers worden dan automatisch gegenereert.

Wanneer vinden de trekkingen plaats?

Portugal Totoloto-loterijtrekkingen vinden plaats op woensdag en zaterdag om 22:00 uur lokale (Portugese) tijd.

Hoe win ik de Portugal Totoloto?
Als je de vijf (5) nummers die zijn geselecteerd in de Totoloto-trekking en de extra Número da Sorte (Lucky Number) goed hebt win je de jackpot! Als uw nummers gedeeltelijk overeenkomen, kunt u een van de vijf secundaire prijzen van de loterij winnen. De kans om een ​​prijs te winnen bij een Portugal Totoloto-trekking is 1 op 7!

De loterij start met € 500.000, maar omdat er geen limiet is, kan de jackpot oneindig ver oplopen.

Scroll naar boven