Franse Loto loterij

Hoe speelt u online mee in de France Loto? U kunt online meespelen en officiële loten kopen voor de Franse Lotto met vijf getallen uit een keuzereeks van 1 tot 49 en het extra ‘Lucky Number’. Deze kiest u uit een kleinere reeks van 1 tot 10. Bij de France Loto worden enorme jackpots gekoppeld aan prachtige winkansen. De trekkingen van de grootste Franse loterij vinden plaats op maandag, woensdag en zaterdag om 20:30 GMT. U kiest een lot met vijf of zes rijen, of u speelt mee met een systematische formulier van 7, 8 of 9 getallen om met iedere mogelijke combinatie van uw geluksgetallen mee te kunnen spelen en uw winkansen te verhogen.

Hoe speel ik Loto de la française des jeux?

Loto de la française des jeux kun je spelen door zes nummers te wedden (5 nummers tussen 1 en 49 en gelukkige nummers tussen 1 en 10). Zodra u uw weddenschap registreert, kunt u schilderijen verlenen op basis van de nummers met het gaming -raster en de winst toekennen.
De Franse Loto Raffle is een aanvullend spel dat ervoor zorgt dat tien spelers elke keer 20.000 euro hebben gewonnen. De willekeurige loterijcode wordt afgedrukt naast elke regel gespeeld door French Loto, Frans. Elk ticket heeft 20.000 euro per ticket.

Wanneer zijn de Lotto trekkingen?

Loto in de huidige versie organiseert 3 keer per week: maandag, woensdag en zaterdag. In het geval van alleen op de 13e (vrijdag) kan de vierde rally worden voltooid, wat de spanning van Super Loto heeft veroorzaakt. De officiële loterij vond plaats rond 8.07 in de middag en minder dan 10 minuten in de middag. Ongeacht het verkooppunt, het eindigde om 20.00 uur op tijd. Naast de gerechtsdeurwaarder, zodra het FDJ -kantoor was uitgevoerd en de loterij registreerde, was het het hostel van het tv -programma om zijn prestaties op te nemen. Als deze allemaal voorbij zijn, wordt deze geïnstalleerd en uitgezonden op tv tussen 20.30 uur en 20.40 uur.

In de loop der jaren is het kanaal van Frankrijk 2 en de Frankrijk Télévisionn Group vaak uitgezonden, maar sinds het begin van 2014 is het de belangrijkste kanaal TF1 in Frankrijk. U kunt de resultaten van de loto -regio vinden op zaterdag, zaterdag, zaterdag, zaterdag, zaterdag, zaterdag, zaterdag, zaterdag

France Loto winkansen en Vrijdag de 13e jackpots

Door de kleine keuzereeksen van de Franse Lotto in combinatie met de tien royale prijzendivisies, zorgen samen voor fantastische winkansen deze beginnen bij een kans van 1 op 16 op het winnen van een prijs. Dit is zeker de moeite waard! Daarmee is deze jackpot van de France Loto meteen één van de snelste routes richting het miljonairschap! Op vrijdag de 13e is er een gegarandeerde jackpot van tenminste €13 miljoen, ook dat is nog eens de moeite waard om daarvoor mee te spelen.

franse loto loterij

De LOTO code bestaat uit één letter, gevolgd door acht cijfers. Deze codes gaan in een trommel en worden apart van de reguliere trekking getrokken. Koopt u tien lijnen voor de reguliere trekking, dan krijgt u tien opeenvolgende codes op uw loten. Met elke LOTO code maakt u direct kans op €20.000. Niet alleen bij de standaard trekkingen driemaal per week maakt u echter kans op mooie prijzen. De Franse Loto organiseert namelijk ook speciale extra trekkingen op vrijdag de 13e en er wordt jaarlijks een speciale kersttrekking gedaan. Hierbij worden ook extra prijzen weggegeven en zijn de secundaire prijzen hoger dan bij de reguliere trekkingen. Zo kunt u extra mooie bedragen winnen in de Franse Loto jackpot?

Het is de bedoeling dat u bij de France Loto alle vijf de getallen én het extra Lucky Number goed heeft.

Koop nu eenmalig een lot voor de Franse Loto

Wanneer begon de Franse Nationale Loterij met de verkoop van loten?

De France Loto wordt gerund door La Française des Jeux, dit is één van de drie EuroMillions oprichters. Er wordt bij de France Loto gebruik gemaakt van een ‘dubbel matrix’ ontwerp, hierbij is een tweede trommel aanwezig waar het Lucky Number uit getrokken wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven