Lotería Nacional Sorteo Especial – Spaanse April Verloting

la primitiva spainDe nieuwste sorteo extraordinario van de Spaanse Lotería Nacional wordt nu aangekondigd: de Sorteo Especial de Abril of ook wel de Spaanse April Verloting. Op zaterdag elf april biedt dit spelers een totale prijzenpot van €84 miljoen. Er zijn ruim 37.000 spelers, meer dan 1 op de 3 spelers kunnen een prijs winnen!

Koop nu een lot online voor de Loteria Nacional

Lotería Nacional Extra – Spaanse April Verloting

U kunt nu de verlotingen van de Lotería Nacional uitproberen. Daarmee kunt u profiteren van een bijzondere korting als u vier of meer aandelen exclusief bij theLotter koopt! Bij de Sorteo especial de Abril – Spaanse April Verloting wordt in totaal €84.000.000 uitgekeerd aan prijzengeld. Daarbij worden er 100.000 verlotingsloten gedrukt met codes variërend van 00000 tot 99999. Daarbij wordt ieder lot tien keer gedrukt en per druk in tien apart aan te kopen aandelen verdeeld. U heeft een kans van 1:10.000.000 om de premio especial van €5 miljoen te winnen. Dan heeft u ook nog een kans van 1:100.000 om de eerste prijs van €1.000.000 (voor een héél lot) te winnen. Er zijn onvergelijkbare winkansen van 1 op 2,7 voor spelers om een prijs te winnen. Er zijn maar liefst vijftien verschillende prijzencategorieën. Er is een ongeëvenaard aantal van 37.151 winnende combinaties op elk lot van tien aandelen!

Speel nu mee in de Spaanse April Verloting van de Spaanse Nationale Loterij!

Wist u dat de Lotería Nacional nauw verbonden is met de Spaanse nationale kalender? Hierdoor maken de spelers van januari t/m december kans om miljoenen aan prijzen te winnen. U kunt daarvoor de meest recente Lotería extraordinaria trekking van dit jaar bekijken en meer te weten komen over sorteos extra ordinarios van de Spaanse Nationale Loterij, de Lotería de Navidad en de Lotería del Niño.

Lotería Nacional Extra – Spaanse April Verloting Regels

De regels zijn vergelijkbaar met de Lotería de Navidad en de Lotería del Niño. Sorteo extraordinario verlotingen bestaan uit 100.000 loten met 5-cijferige codes variërend van 00000 tot 99999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven